Νέα

Χαιρετισμός Διοικητή – 25/12/2013

Χαιρετισμός Διοικητή

Δρ. Μιλτιάδη Ι. Παπασταματίου

Ο χώρος της υγείας σήμερα  πλήττεται  πλέον καίρια και δοκιμάζεται από µία πρωτοφανή κρίση, η οποία έχει αφετηρία τα δημοσιονομικά ελλείμματα και το χρέος της χώρας μας. Σ/ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πολίτες και η πατρίδα μας, η θέση του Διοικητή Νοσοκομείου θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση. Με τιμά η εμπιστοσύνη της Πολιτείας, που με επέλεξε και δεσμεύομαι να εργαστώ με εντιμότητα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ώστε το Νοσοκομείο να συνεχίσει να λειτουργεί μέσα σε ένα πλαίσιο διοίκησης που θα επιδιώκεται η συναίνεση, η ισότητα και η αξιοκρατία.

Θα χρειασθώ όχι μόνον τις καθιερωμένες ευχές , αλλά και την ενεργό συμπαράσταση όλου του προσωπικού καθώς και των πολιτών που ενδιαφέρονται για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου. Η αρωγή σας και η συνεργασία μας θα συντελέσουν αποτελεσματικά στο έργο μας.

Στόχος μου είναι η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και της προσβασιμότητας του πολίτη στο Νοσοκομείο.

Σας καλώ όλους να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο του Νοσοκομείου με την εκπλήρωση των καθηκόντων μας, θεραπεύοντας τον ασθενή χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της σύγχρονης επιστήμης και την υποδομή της προηγμένης τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την σύντομη ανάρρωσή του.

Εκ μέρους της Διοικήσεως, εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, ο νέος χρόνος να είναι ευλογημένος με προσωπική υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και οικογενειακή ευημερία.

Καλή χρονιά!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *