Τελευταία Νέα

√ Επιστολή Υπουργού Υγείας κ. Αθ. Πλεύρη στον Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας ΓΝΝΙ “ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ” Δρ. Μ. Παπασταματίου για την Επιστημονική Ημερίδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγειας “Ιατρικές Ειδικότητες και COVID-19”

Χαιρετισμός Υπουργού Υγείας – Επιστημονική Ημερίδα “Ιατρικές Ειδικότητες και COVID-19”

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αξιότιμες και Αξιότιμοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική σας πρόσκληση και να ευχηθώ από καρδιάς την επίτευξη των στόχων της ημερίδας σας. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να απευθύνω χαιρετισμό στην 1η Επιστημονική Ημερίδα της Δ/νσης Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ» με θέμα «Ιατρικές Ειδικότητες και COVD-19».

Με την ευκαιρία του μηνύματός μου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τις προσπάθειες που καταβάλατε κατά την περίοδο της Πανδημίας. Με την δική σας βοήθεια κρατήθηκε όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και έλαβαν οι συμπολίτες μας την αναγκαία περίθαλψη για την αντιμετώπισή της. Όπως είναι γνωστό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας». Για αυτό το λόγο, ο δικός σας ρόλος για την αντιμετώπιση των συνεπειών της Πανδημίας είναι πολύτιμος και πρωτοβουλίες όπως η σημερινή σας ημερίδα συμβάλουν σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Στις μέρες είναι σημαντικό να λαμβάνουν χώρα τέτοιες επιστημονικές πρωτοβουλίες. Η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων, η εκπαίδευση, τα κλινικά ευρήματα αλλά και η άμεση επικοινωνία τόσο με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων όσο και με τους πάσχοντες, οδηγούν στην εξέλιξη του τομέα της υγείας και στη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία και τις εργασίες της 1ης Επιστημονικής Ημερίδας της Δ/νσης Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ» με θέμα «Ιατρικές Ειδικότητες και COVD-19» και σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

Μετά τιμής, Αθανάσιος Πλεύρης Υπουργός Υγείας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *