Τελευταία Νέα

Προσφώνηση Προέδρου Δρ. Μ. Παπασταματίου της 3ης Ημερίδας του Επαγγελματικού Συμβουλίου ΕΧΕ, 26/9/2020

Μήνυμα για τον κορονοϊό του Δρ. Μ. Παπασταματίου, Αθήνα 4/5/2020

√Επιστολή Υπουργού Υγείας κ. Β. Κικίλια στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Συμβουλίου της ΕΧΕ κ. Μ. Παπασταματίου για το 14ο Ελλαδοκυπριακό Συνέδριο Χειρουργικής, 14 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ, 14 Νοεμβρίου 2019


ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


Προς: Κύριο Μιλτιάδη Παπασταματίου Πρόεδρο Επαγγελματικού Συμβουλίου Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και Πρόεδρο 14ου Ελλαδοκυπριακού Χειρουργικού Συνεδρίου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Είναι χαρά και τιμή για μένα να χαιρετίζω τις εργασίες ενός τόσο σημαντικού συνεδρίου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους εμπλεκόμενους να ενημερωθούν για τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της χειρουργικής.

Είναι φανερό από το πρόγραμμα, το εύρος και την ποιότητα των συμμετεχόντων πως οι εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να συνεισφέρουν στην εξέλιξη της χειρουργικής. Ενώ η συνδιοργάνωση του από πλευράς σας μαζί με την Χειρουργική Εταιρεία της Κύπρου αναδεικνύει την αγαστή συνεργασία των δύο χωρών και στον τομέα της υγείας.

Το καθήκον σας σαν εξειδικευμένοι επιστήμονες είναι να εμπλουτίζετε και να επικαιροποιείτε συνεχώς τη γνώση στο αντικείμενό σας και το καθήκον της πολιτείας είναι να κάνει ό,τι είναι δυνατόν να σας βοηθήσει στην επιτέλεση του έργου σας, για την ανακούφιση των πασχόντων και τη σωτηρία ανθρώπινων ζωών. Το Υπουργείο μας δίνει έμφαση στην ανθρωποκεντρική φροντίδα σε μια προσπάθεια σταθεροποίησης και αναβάθμισης του Ε.ΣΎ. Η ανάγκη είναι μεγάλη, οι ευθύνες μας μεγάλες και τις αναλαμβάνουμε σε συνεργασία και συνεχή διάλογο μαζί σας.

Θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για ανάταξη του δημόσιου συστήματος υγείας και διασφάλιση της φροντίδας που έχει ανάγκη κάθε ασθενής από αυτό.

Η αξιέπαινη προσπάθειά σας για συνεχή αναβάθμιση της γνώσης και της πρακτικής εμπειρίας, σε συνδυασμό με την αυτονόητη από πλευράς μας δέσμευση για ενίσχυση του συστήματος αποτελούν ελπίδα για το μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου και προσβλέπουμε με ενδιαφέρον στα αποτελέσματά του προς όφελος των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Δείτε την επιστολή σε pdf εδώ.

 

Last Updated (Tuesday, 31 December 2019 10:19)

 

Δραστηριότητες Επαγγελματικού Συμβουλίου ΕΧΕ 2019-2021

Πρόεδρος Δ.Σ. Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας 2019-2020

Πρόεδρος Δ.Σ. Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας 2017-2018

Αναζήτηση