Τελευταία Νέα

Προσφώνηση Προέδρου Δρ. Μ. Παπασταματίου της 3ης Ημερίδας του Επαγγελματικού Συμβουλίου ΕΧΕ, 26/9/2020

Μήνυμα για τον κορονοϊό του Δρ. Μ. Παπασταματίου, Αθήνα 4/5/2020

Επιχείρηση Ανοιχτές Πόρτες 15/11/14

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΝΝΘΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/11/14

Όλα ξεκίνησαν από µια ιδέα. Αυτή ντύθηκε µε όνειρο, δέθηκε µε ζήλο και σαρκώθηκε µε αγάπη. Έτσι γεννήθηκε η Επιχείρηση “Ανοιχτές Πόρτες” που πραγματοποιείται  σήμερα στο Νοσοκομείο μας.

Οι  «Σωτηριανοί» συναντιούνται  σήμερα εδώ, για να στείλουν µηνύµατα προς τους συνανθρώπους μας, συνεργασίας, φιλίας, ελπίδας και εξωστρέφιας.

Από όλες τις Κλινικές του Νοσοκομείου κουβαλώντας ο καθένας  την τέχνη του, συναντιέται με το κοινό για να καταθέσει την προσωπική του επιστημονική εμπειρία, να πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις και να ξεναγηθεί στο μουσείο μας φέρνοντας μνήμες από άλλη εποχή.

Ο σκοπός της συνάντησης αυτής, είναι η ανάλυση των πιο σύγχρονων απόψεων

για τα αίτια και τα αιτιατά των νοσολογικών οντοτήτων που θα παρουσιαστούν από ειδικούς γιατρούς, όσον αφορά την πρόοδο στην έρευνα, την πρόληψη και την θεραπεία των ασθενειών.

Παρ΄όλες τις πολύπλευρες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας σήμερα, η παροχή ιατρικής φροντίδας με ευγένεια, υπομονή και σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο, με σκοπό την βελτίωση της επικοινωνίας με τους ασθενείς, καθώς και την αναγκαιότητα για συνεχή επιμόρφωση και στήριξη των προσπαθειών των λειτουργών υγείας, θα με βρουν συμπαραστάτη, ούτως ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε τα μέγιστα και η συνολική προσφορά μας να είναι αντάξια του κοινωνικού μας έργου.

Αυτή η προσπάθεια δεν θα µπορούσε να υλοποιηθεί εάν δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός όλων μας. Με την προσφορά μας αυτή , οι απλοί πολίτες αισθάνονται ότι είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή από καρδιάς.

Πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές της εκδήλωσης αυτής, στην αναπληρώτριά μου, στους συμμετέχοντες εισηγητές συναδέλφους και σε όλους εσάς που στηρίζεται την προσπάθεια αυτή.

Δρ. Μιλτιάδης Ι. Παπασταματίου

Διοικητής – Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

 

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 12:20)

 

Δραστηριότητες Επαγγελματικού Συμβουλίου ΕΧΕ 2019-2021

Πρόεδρος Δ.Σ. Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας 2019-2020

Πρόεδρος Δ.Σ. Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας 2017-2018

Αναζήτηση